Projekter

Med tiden er det blevet til flere forskellige projekter i både store og små formater.

Mc. skulpturen 2014

Motorcykelklubben “klatten” i Kolding modtog penge fra Kolding Kommune til en skulptur.

Klubben henvendte sig til mig, og jeg gik i gang med projektet som også blev støttet af flere lokale virksomheder. Ideen var, at skulpturen skulle være en “vandreskulptur”. Derfor blev den tunge jernskulptur flyttet fra sted til sted i kommunen, og rigtig mange mennesker fik glæde af “Prinsessen på MC”. Sædet på motorcyklen er meget langt og skal symbolisere, at der er plads til flere (i foreningslivet).

Skulpturen blev afsløret på Banegårdspladsen i Kolding i 2014. Den 17. september 2020 blev skulpturen overdraget til Kunstkvarter.dk, og den står nu fast på H.C.Petersensvej mellem flere andre skulpturer af Henrik Fischer. Initiativtager til vandreskulpturen var Dorthe Zink Iversen, Graacksvej, Kolding (Se: kunstkvarter.dk).

Projekt Graacksvej

I 2017 lavede jeg en gavludsmykning i Kolding. Udsmykningen blev lavet tredimensionelt. Materialet er glasfiber og emnet er:blomsterbed. Titlen blev: “Dansende blomster”. Følgende billeder beskriver processen. Bladene bliver lavet i kyllingenet.

Projekt Graacksvej

I 2017 lavede jeg en gavludsmykning i Kolding. Udsmykningen blev lavet tredimensionelt. Materialet er glasfiber og emnet er: Blomsterfade. Titlen blev: “Dansende blomster”.
Følgende billeder beskriver processen.

Projekt Harteværket

Jeg sagde ja til at deltage i en udstillingen på Harte el-værks museum, ved Kolding.

Udstillingen fandt sted i efteråret 2020 i forbindelse med værkets 100 års fødselsdag. Jeg valgte at lave 2 sfinks, der skulle beskytte værket ligesom sfinks blev brugt ved helligdomme i Ægypten. Her er nogle billeder fra mit arbejde med disse skulpturer. Så ligger 1. Sfinks og venter. Hun skulle have haft løvekrop, men det blev noget helt andet. Skulpturen her er lavet i glasfiber.