Udstillinger

Her på siden får du et overblik over de forskellige udstillinger, som er på vej og tidligere afholdte.

Kommende udstillinger

Der sker hele tiden nyt ude i verden, og derfor kan jeg desværre ikke med sikkerhed sige, hvad fremtiden bringer. Men vi håber på det bedste og vil gå rigtig langt for at få kunsten frem i lyset.

Udstillinger i 2020

Grenen Kunstmuseum

Her udstiller jeg 18 bronzeskulpturer, der alle er til salg.

Harteværket i Kolding.

D. 19. September

Udstilling på pladsen foran værket, fernisering 19. september kl. 10 til kl. 15.

Udstilling på Louvre i Paris.

Rykket til 2021

Denne udstilling er udskudt til 2021.

Udstillinger i 2019

Kunst for alle

D. 4 – 6 Oktober

Oktober d.4. 5. og 6. var jeg på messe i Kbh. Messen hed “Kunst for alle” og den åbnede om fredagen kl. 15 og fant sted i Lokomotivværkstederne, Otto Busses Vej 5, Kbh. SV.

Bianalen i Firenze

D. 18. Oktober

Udstillingen startede fredag d. 18 oktober og varer til og med 27 oktober. Jeg var til stede under udstillingen.

Udstillinger i 2018

Ny skulptur i Kolding

Jeg har i dag bestilt det jern hjem, som Sanistaal har doneret til en ny skulptur i Kolding. Skulpturen er bestilt af gadeforeningen “treenigheden” med formand Dorthe Zinck Iversen. Kolding kommune betaler for projektet, hvor denne skulptur er led i en større udsmykning i en af Koldings hyggelige ældre kvarterer. Skulpturerne skal sammen med husene fortælle kvarterets historie, og hele projektet forventer jeg færdigt 2020.

Udstillinger i 2017

Gadeprojekt i Kolding

1. Marts

1. trin på erindringsgadeprojektet i Kolding bliver afsløring af gavludsmykningen på Fredericiagade 24. Udsmykningen afsløres omkring 1. marts 2017, så lige nu arbejder jeg på projektet, og det vil optage min tid indtil afsløringen.

Soloudstilling på Manhattan

Hele året

Jeg har modtaget en forespørgsel om en soloudstilling på Manhattan i New York. Jeg har takket ja og har fået tilsendt en kalender hvor jeg kan plotte mig ind på ledige datoer. Det bliver spændende for mig, og der er virkelig noget at arbejde hen imod det næste årstid. Jeg har valgt at give mig selv god tid, så den udstilling vil jeg skubbe til næste år.

Udstillinger i 2016

Calle De Prado, Madrid

D. 18. oktober

Jeg har sat min udstilling op i galleriet på Calle de Prado 21. Det blev en rigtig god udstilling og efter ferniseringen d. 18. oktober tog vi dagen efter flyveren hjem. Jeg håber på at galleriet bliver godt besøgt, men jeg har ingen anelse om det. Det er ulempen ved at sige ja til at lave udstillinger i udlandet. Det er svært at sikre sig at galleriet har et godt kundeunderlag. Uanset hvad, så havde vi en super tur. Vi så flere kunstmuseer og div. udstillinger og vejret var med os på den gode måde.
Udstillingen løber fra d. 18. oktober til d. 31. oktober.

Udstillinger i 2015

Kunstgalleriet Odense

Lørdag d. 7. Marts

Lørdag d. 7. marts til og med lørdag d. 11. april. Udstiller jeg i Kunstgalleriet Odense. Med mig har jeg 20-30 bronze skulpturer. Jeg vil selv være til stede på ved ferniseringen 7- marts.

Øksnehallen, KBH

Lørdag d. 2. Maj

Lørdag d.2. maj samt 3. og 4. maj udstiller jeg på skandinaviens største kunstmesse i Øksnehallen i København. Jeg udstiller på stand nummer 139 ( helt bagerst til højre )

Sønderjydske malernes årsudstilling

Lørdag d. 30. Maj

Lørdag d.30. maj er jeg gæsteudstiller ved sønderjydske maleres sammenslutning´s årsudstilling. Udstillingen finder sted i VUC´s bygning på havnen i Haderslev.

I eget galleri

Lørdag d. 23. Maj

Lørdag d.23. maj og de to følgende dage udstiller jeg hjemme i eget galleri i Sdr. Stenderup ved Kolding. Adressen er: Stenderupvej 189, 6092 Stenderup.

Her har min cafe åben for første gang og overskuddet fra salget i cafeen går til Hospice Kolding. Derudovere donerer jeg 20% af lørdagssalget til Hospice Kolding.
Jeg håber på et stort fremmøde, høj solskind og milde vinde. ps. Ejvin Langkjær har lavet er super galleri-øl som kan købes i dagens anledning.

Bologna i Italien

Ultimo november

Ultimo november 2015 er jeg inviteret til at udstille i Bologna i Italien. Jeg har takket ja, og vil selv være til stede ved ferniseringen. Det er en international udstilling, hvor kunstnere fra hele verden deltager. Det bliver spændende, der vil deltage ca. 100 kunstnere indenfor maleri og skulptur.